ΑΠΘ: Νέα επεισόδια – 15 άτομα επιτέθηκαν με πέτρες στους αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί «απάντησαν» με περιορισμένη χρήση κρότου λάμψης

ΑΠΘ: Νέα επεισόδια – 15 άτομα επιτέθηκαν με πέτρες στους αστυνομικούς

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου εχτές ένας φοιτητής έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο.

Νωρίτερα σήμερα σημειώθηκαν νέα επεισόδια στους χώρους του πανεπιστημίου.

Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου 15 ατόμων κινήθηκε από το δρόμο της Νομικής Σχολής προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ και εκτόξευσαν πέτρες, μάρμαρα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί «απάντησαν» με περιορισμένη χρήση κρότου λάμψης προκειμένου να τους απωθήσουν.

Όπως έγινε γνωστό, τα άγνωστα άτομα οπισθοχώρησαν λίγα λεπτά αργότερα, τρέχοντας στους χώρους του πανεπιστημίου.

Σημειώνεται ότι αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διαμαρτυρία έξω από το κτήριο Διοίκησης του ΑΠΘ για τη χθεσινή πτώση του φοιτητή από το παράθυρο της Σχολής στον τρίτο όροφο, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να νοσηλεύεται με κατάγματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.