ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αράχωβα: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του κακοποιητή του χάσκι – Πληροφορίες ότι είναι πρώην παίκτης τηλεπαιχνιδιού

«Έφερε σοβαρό τραύμα στη περιοχή του πρωκτού από αιχμηρό όργανο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη γνωμάτευση

Αράχωβα: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του κακοποιητή του χάσκι – Πληροφορίες ότι είναι πρώην παίκτης τηλεπαιχνιδιού

Οι αστυνομικές Αρχές φέρονται να είναι κοντά στον εντοπισμό του ατόμου που φέρεται να κακοποίησε βάναυσα το άτυχο τετράποδο στην Αράχωβα.

Η αντεισαγγελέας, Αναστασία Μασούρα διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για τη σύλληψη του δράστη που βασάνισε μέχρι θανάτου το ζώο και η αστυνομία εντείνει τις προσπάθειές της για να τον εντοπίσει. Εξετάζονται πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης διαμένει μόνιμα στην Αράχωβα, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του ιδιοκτήτη του σκύλου και στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε τηλεπαιχνίδι.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες, η ταυτοποίηση του δράστη θα επιτευχθεί με λήψη δείγματος DNA από το χάσκι ενώ θα εξεταστεί και οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες που διαθέτουν σπίτια και επιχειρήσεις εστίασης στην ίδια περιοχή.

Το περιστατικό έχει κινητοποιήσει ήδη τις αστυνομικές και δημοτικές Αρχές της περιοχής, ενώ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της πρωτοφανούς άγριας κακοποίηση του ζώου, το οποίο κατόρθωσε να επιστρέψει σπίτι του, αλλά δεν επέζησε.

«Το σκυλί το πήραν μέσα από την αυλή του σπιτιού μου στην περιοχή Σφαλάκι, που βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο» είχε αναφέρει ο ιδιοκτήτης του.

«Ο σκύλος επέστρεψε μόνος του στο χώρο του την επόμενη μέρα, σε άθλια κατάσταση. Είχε αιμορραγία και φαινόταν ότι είχε κακοποιηθεί. Τον είχαν φιμώσει διότι διαπίστωσα ότι το στόμα του ήταν πρησμένο» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιδιοκτήτης μετέφερε το χάσκι στο κτηνιατρείο της Ιτέας και ο κτηνίατρος που το εξέτασε, διαπίστωσε ότι είχε κακοποιηθεί στον πρωκτό του από αιχμηρό αντικείμενο. «Έφερε σοβαρό τραύμα στη περιοχή του πρωκτού από αιχμηρό όργανο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη γνωμάτευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.