ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αράχωβα: «Δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει – Κακοποιήθηκε από ανθρώπινο παράγοντα» λέει η κτηνίατρος που εξέτασε τον Όλιβερ 

«Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις»

Αράχωβα: «Δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει – Κακοποιήθηκε από ανθρώπινο παράγοντα» λέει η κτηνίατρος που εξέτασε τον Όλιβερ 

Η κτηνίατρος που εξέτασε το χάσκι που κακοποιήθηκε στην Αράχωβα ξεκαθάρισε ότι «Η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει κόντρα μεταξύ των κτηνιάτρων για το αν ο Όλιβερ υπέστη κακοποίηση, η Κλεονίκη Τόλα μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δεκατιανοί», εξήγησε ότι δεν υπάρχει διγνωμία με τους συναδέλφους του δημοσίου σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο άτυχος Όλιβερ.

Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει το σκυλί. «Ήταν βασανισμός από ανθρώπινο παράγοντα. Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ όταν τον έφερε στο ιατρείο της η κυρία Τόλα είπε πως ήταν ανάστατος και ζητούσε να βρεθούν οι ένοχοι.

Μιλώντας επίσης στην εκπομπή και ο δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς υποστήριξε με τη σειρά του πως αυτή την στιγμή προτεραιότητα έχει να βρεθεί αυτός που το έκανε.

«Μας απασχολεί η ασφάλεια αυτή τη στιγμή είπε» και ζήτησε όποιος γνωρίζει κάποια πληροφορία για το θέμα να τη δώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι έμπειρα στελέχη από το Ανθρωποκτονιών βρίσκονται από χτες στην Αράχωβα για να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.