ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αράχωβα: Τι δείχνει το βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές για το χάσκι που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου

Το βίντεο έχει σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για να γίνει ειδική επεξεργασία, ώστε να υπάρξει ταυτοποίηση των προσώπων

Αράχωβα: Τι δείχνει το βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές για το χάσκι που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη δική τους έρευνα και αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα λάμψει η αλήθεια. Σε αυτό το πλαίσιο αναλύουν μια σειρά από βίντεο που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας στην πόλη. Ένα από αυτά, βρίσκεται στο μικροσκόπιο καθώς οι ώρες και ο σωματότυπος του σκύλου ταιριάζουν με τον Όλιβερ, τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια των αστυνομικών αρχών υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας μεγαλόσωμος σκύλος, στα χαρακτηριστικά του Όλιβερ, μαζί με δύο άντρες στο δρόμο που οδηγεί από την Αράχωβα προς Δελφούς. Οι αστυνομικοί τις τελευταίες μέρες, έχουν αναλύσει βίντεο από σπίτια και καταστήματα που υπήρχαν στις πιθανές διαδρομές, που είχε κάνει την μοιραία νύχτα ο Όλιβερ, πριν κακοποιηθεί βάναυσα.

Οι αστυνομικοί ακολουθώντας τις περιγραφές του ιδιοκτήτη του σκύλου για τις διαδρομές που συνήθιζε να κάνει ο σκύλος του, βρέθηκαν στον δρόμο που οδηγεί προς την έξοδο από την περιοχή της Αράχωβας με κατεύθυνση τους Δελφούς. Εκεί, οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν μια κάμερα σε ένα από τα σπίτια που βρίσκονται πάνω στον δρόμο και η οποία ήταν στραμμένη προς το κέντρο του δρόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο βίντεο αυτό εμφανίζονται τις ώρες, όπου εξαφανίστηκε ο Όλιβερ, δύο άνδρες μαζί με έναν σκύλο που τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν με το άτυχο χάσκι, να φεύγουν γρήγορα από την κατοικημένη περιοχή. Το βίντεο λόγω της ώρας δεν έχει καλή ευκρίνεια και φωτεινότητα. Γι’ αυτό και έχει σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για να γίνει ειδική επεξεργασία, ώστε να υπάρξει ταυτοποίηση των προσώπων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.