Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Άραχθος: O άνδρας που ανέσυρε τα δύο παιδιά από τον ποταμό έκανε τατουάζ τα ονόματά τους – Δείτε βίντεο

«Θα τα κάνω τατουάζ για να είναι πάντα στην καρδιά μου»

Άραχθος: O άνδρας που ανέσυρε τα δύο παιδιά από τον ποταμό έκανε τατουάζ τα ονόματά τους – Δείτε βίντεο

Ο Γκόγκα Λεβιάν, ο άνδρας από την Αλβανία που βούτηξε στον Άραχθο και ανέσυρε τα δύο παιδιά που πνίγονταν, ηλικίας 14 και 12 ετών, έκανε τατουάζ τα ονόματά τους, όπως ο ίδιος είχε υποσχεθεί.

Ο ίδιος, βαθιά συντετριμμένος αλλά και αποφασισμένος να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του Νίσι και του Σπύρου, είχε δηλώσει λίγες μέρες μετά την τραγωδία: «Θα κάνω τατουάζ τα πρόσωπά τους. Να είναι πάντα πάνω μου. Πάντα στην καρδιά μου».

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές του, τα δύο παιδιά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, ωστόσο ο ίδιος κρατά τη μνήμη τους ζωντανή, καθώς σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα TikTok, o Γκόγκα Λεβιάν δείχνει το πλέον ολοκληρωμένο τατουάζ του.

@lediangoga @Kns__tattooist ♬ πρωτότυπος ήχος – Ledian Goga

Στο τατουάζ αυτό, το οποίο αποτελεί ένα ανεξίτιλο σύμβολο της τραγωδίας στον ποταμό Άραχθο, απεικονίζεται ο ίδιος με φτερά αγγέλου, να προσπαθεί να ανασύρει τα δύο παιδιά – τα οποία επίσης έχουν φτερά – κρατώντας τα στην αγκαλιά του. Κάτω από το κάθε αγόρι, αναγράφονται τα ονόματά τους, Νίσι και Σπύρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.