ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αργυρούπολη: 7.000 ευρώ φέρεται να έκλεψε ο συνταγματάρχης «ληστής με τη χειροβομβίδα»

Για έναν άνθρωπο με ασταθή ψυχολογία κάνει λόγο ο δικηγόρος του

Αργυρούπολη: 7.000 ευρώ φέρεται να έκλεψε ο συνταγματάρχης «ληστής με τη χειροβομβίδα»

Μια δραματική ιστορία, κρύβεται πίσω από τον ληστή-συνταγματάρχη με την χειροβομβίδα, που συνελήφθη χθες, Δευτέρα (5/12) το μεσημέρι μετά την τρίτη επίθεση σε τραπεζικό υποκατάστημα στην Αργυρούπολη.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

Ο 53χρόνος αξιωματικός, «πνιγμένος» στα χρέη, το τελευταίο εξάμηνο δεν είχε ούτε σπίτι να μείνει, και μαζί με τη γυναίκα του και τον ανήλικο γιο του, ζούσε σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας. Μάλιστα, την χθεσινή ληστεία στην Αργυρούπολη, τη διέπραξε λίγες ώρες μετά το θάνατο της μητέρας του, η κηδεία της οποίας ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα το μεσημέρι.

Ο δικηγόρος του, ο γνωστός ποινικολόγος κ.Αντρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος τον επισκέφτηκε χθες στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ κάνει λόγο για έναν άνθρωπο με ασταθή ψυχολογία, ο όποιος βασανίζεται από σοβαρά προβλήματα. Όπως είπε ο εντολέας του, την ληστεία τη διέπραξε με μια «κούφια» χειροβομβίδα, μέσα στην οποία αντί για δυναμίτη και πυροκροτητή, είχε μπουκαλάκια από σαμπουάν από το ξενοδοχείο στην παραλιακή όπου διέμενε. Ήταν δε τόσο πρόχειρος ο σχεδιασμός, που πήγε με το αυτοκίνητο μάρκας Ford που διαθέτει οικογένεια να ληστέψει την τράπεζα, παρκάροντας το δίπλα στο υποκατάστημα.

Σύμφωνα πάντα με τον κ.Θεοδωρόπουλο, από τις τρεις ληστείες, άρπαξε συνολικά το ποσό των 7000 ευρώ ενώ το σύνολο των χρεών που τον οδήγησε σε αδιέξοδο, ξεκίνησε από τις 120.000 ευρώ, το οποίο αυξήθηκε μετά από δανεισμούς από τοκογλύφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί του Διαρρηκτών, μετά την σύλληψη του έκαναν έφοδο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην παραλιακή όπου διέμενε, ψάχνοντας να βρουν τα χρήματα των ληστειών που διέπραξε χωρίς όμως να καταφέρουν να τα εντοπίσουν. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα όπου πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.