ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αρκαδία: Άνδρας συνελήφθη στα διόδια με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό του

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στα διόδια της Νεστάνης

Αρκαδία: Άνδρας συνελήφθη στα διόδια με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό του

Ένας 23χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί στα διόδια της Νεστάνης, στην Αρκαδία, όταν μετά από έλεγχο της αστυνομίας, βρέθηκαν στην κατοχή του ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός με εκρηκτική ύλη τυλιγμένη με ταινία και βραδύκαυστο φυτίλι, καθώς και μπιτόνια με βενζίνη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία της Αρκαδία, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος, βρέθηκαν, έκτος από τον εκρηκτικό μηχανισμό και τα μπιτόνια με τη βενζίνη, μία πλαστή πινακίδα δίκυκλης μοτοσυκλέτας, δύο άδεια πλαστικά μπιτόνια, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ο 23χρονος αντιστάθηκε, απωθώντας και χτυπώντας τούς αστυνομικούς, με σκοπό να αποφύγει την σύλληψή του και να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, ο 23χρονος, μαζί με έναν 26χρονο υπήκοο Γεωργίας, είχαν διαπράξει από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών στην Αθήνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε σπίτι του 23χρονου στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός υπολογιστής και μία συσκευή αποθήκευσης δεδομένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών, βία κατά υπαλλήλων, πλαστογραφία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.