ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άρτα: Αλλοδαποί «πρόσφυγες» διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς την ώρα που έβγαιναν από κατοικία

Tην προηγούμενη ημέρα  οι κατηγορούμενοι είχαν διαρρήξει αυτοκίνητο στην πόλη της Άρτας

Άρτα: Αλλοδαποί «πρόσφυγες» διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς την ώρα που έβγαιναν από κατοικία

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσία περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς την ώρα που υπερπηδούσαν αυλόπορτα κατοικίας, την οποία είχαν διαρρήξει νωρίτερα και είχαν αφαιρέσει από αυτή διάφορα εργαλεία και συνελήφθησαν με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, την προηγούμενη ημέρα  οι κατηγορούμενοι είχαν διαρρήξει αυτοκίνητο στην πόλη της Άρτας, από όπου αφαίρεσαν σάκο με ρουχισμό και προσωπικά αντικείμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, οι συλληφθέντες διαπιστώθηκε ότι στερούνται των απαιτούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη είσοδο και παραμονή τους στη χώρα,, αλλά αυτό καμία σημασία δεν έχει αφού οι αλλοδαποί δεν πρόκειται να απελαθούν, έτσι κι αλλιώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.