ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άρτα: Έκλεψαν από περιβόλι δύο τόνους πορτοκάλια

Συνελήφθησαν τρεις νεαροί Έλληνες ηλικίας 22, 18 και 20 χρόνων

Άρτα: Έκλεψαν από περιβόλι δύο τόνους πορτοκάλια

Ένας αγρότης στην Άρτα έπαθε σοκ, όταν κατάλαβε ότι ολόκληρη η παραγωγή του από πορτοκάλια είχε κάνει φτερά μέσα από το χωράφι του.

Η κλοπή έγινε την Τετάρτη, αλλά το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. τρεις νεαροί Έλληνες ηλικίας 22, 18 και 20 χρόνων.

Οι δράστες εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των αναζητήσεων από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και στην κατοχή των δύο βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ωστόσο, κατά την έρευνα δεν βρέθηκαν τα πορτοκάλια που είχαν «σηκώσει» την προηγούμενη ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητό τους. Η έρευνα συνεχίζεται για να βρεθούν τα κλεμμένα προϊόντα και να αποδοθούν στον ιδιοκτήτη του περιβολιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.