ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άρτα: Εξαπάτησαν ιδιοκτήτρια επιχείρησης – «Έκαναν φτερά» 4.000 ευρώ

Ο απατεώνας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της με το πρόσχημα ότι ενδιαφερόταν για την αγορά προϊόντων

Άρτα: Εξαπάτησαν ιδιοκτήτρια επιχείρησης – «Έκαναν φτερά» 4.000 ευρώ

Με την συμπλήρωση εννέα μηνών από το… άδειασμα του τραπεζικού λογαριασμού της ιδιοκτήτριας μιας επιχείρησης στην Άρτα, που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, η απάτη εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη που είναι Έλληνας.

Ο συγκεκριμένος είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την ανυποψίαστη επιχειρηματίας με το πρόσχημα ότι ενδιαφερόταν για την αγορά προϊόντων αξίας 200 ευρώ. Αφού συμφώνησαν στο αντίτιμο, ο δράστης κατάφερε να πείσει τη γυναίκα να του δώσει τους προσωπικούς κωδικούς του τραπεζικού της λογαριασμού, με το πρόσχημα ότι ήθελε να προχωρήσει σε άμεση εξόφληση της οφειλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, απέκτησε πρόσβαση στις καταθέσεις και πρόλαβε να μεταφέρει από τον λογαριασμό της σε άλλον το ποσό των 3.900 ευρώ, πριν γίνει αντιληπτή η “αφαίμαξη”. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.