ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άρτα: «Μαϊμού» λογιστής «έγδυσε» ηλικιωμένη – Της άρπαξε 10.000 ευρώ

Ταυτοποιήθηκαν από τις Αρχές τα στοιχεία του άνδρα και της γυναίκας που συμμετείχαν στην απάτη

Άρτα: «Μαϊμού» λογιστής «έγδυσε» ηλικιωμένη – Της άρπαξε 10.000 ευρώ

Στην ταυτοποίηση ενός άνδρα και μίας γυναίκας, οι οποίοι συμμετείχαν σε απάτη που έκανε ένας «μαϊμού» λογιστής σε βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Άρτα, όταν την έπεισε ότι ο γιος της δικαιούται μεγάλο χρηματικό ποσό από την εφορία, προχώρησαν μετά από έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης εντόπισε τον περασμένο Δεκέμβριο την ηλικιωμένη την στιγμή που επέστρεφε πεζή στο σπίτι της, την πλησίασε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και της συστήθηκε ως λογιστής του γιου της.

Αφού προθυμοποιήθηκε να την πάει στο σπίτι της, της είπε ότι το παιδί της δικαιούται μεγάλη επιστροφή φόρου αλλά απαιτείτο ένα σημαντικό ποσό για να διευθετηθεί η εκταμίευσή του. Έτσι, έπεισε την ανυποψίαστη γυναίκα να του δώσει 10.000 ευρώ, δήθεν για να προχωρήσει η διαδικασία!

Φυσικά, μόλις παρέλαβε τα χρήματα, ο «μαϊμού» λογιστής έγινε καπνός. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο άνδρας και η γυναίκα που ταυτοποιήθηκαν συνέδραμαν τον άγνωστο συνεργό τους στην εξαπάτηση της υπερήλικης και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε απάτη, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.