ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Άρτα: Συνελήφθη ζευγάρι που έκλεψε από παγκάρι εκκλησίας 300 ευρώ

Είχαν αφαιρέσει με τη μέθοδο της απασχόλησης και το κινητό τηλέφωνο ιδιοκτήτη εμπορικής επιχείρησης

Άρτα: Συνελήφθη ζευγάρι που έκλεψε από παγκάρι εκκλησίας 300 ευρώ

Το βράδυ της Παρασκευής (16/2), άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβε ένα ζευγάρι στην Άρτα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Οι δράστες συνελήφθησαν στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας ότι νωρίτερα είχαν αφαιρέσει με τη μέθοδο της απασχόλησης κινητό τηλέφωνο ιδιοκτήτη εμπορικής επιχείρησης. Εντός του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Κατά την περεταίρω αστυνομική έρευνα, πρόκυψε ότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, οι κατηγορούμενοι είχαν διαρρήξει παράθυρο εκκλησίας σε χωριό της Άρτας και στη συνέχεια παραβίασαν το παγκάρι, αφαιρώντας από αυτό χρηματικό ποσό 300 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 428 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.