ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ασπρόπυργος: Ακόμη μία σύλληψη για την καταδίωξη με τον νεκρό αστυνομικό

Όπως αναφέρει η αστυνομία πρόκειται για άτομο που μαζί με άλλους 3 είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα

Ασπρόπυργος: Ακόμη μία σύλληψη για την καταδίωξη με τον νεκρό αστυνομικό

Ακόμη ένα άτομο (το τρίτο συνολικά) συνελήφθη που συμμετείχε στην καταδίωξη κλεμμένων αυτοκινήτων, όπου το ένα από αυτά εμβόλισε μηχανή της ΔΙΑΣ στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός.

Πρόκειται για έναν 18χρονο που ήταν σε ένα από τα αυτοκίνητα τα οποία η ΕΛΑΣ τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου 2023 καταδίωκε από την Νίκαια μέχρι τον Ασπρόπυργο, όπου το ένα από αυτά έκανε επικίνδυνο ελιγμό για να ξεφύγει.

Όπως αναφέρει η αστυνομία πρόκειται για άτομο που μαζί με άλλους 3 είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό την κλοπή οχημάτων.

Από βραδινές ώρες της 17ης Δεκεμβρίου έως και πρώτες πρωινές ώρες της 18-12-2023, αφαίρεσαν τέσσερα οχήματα από το Πέραμα και τη Νίκαια Αττικής.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα, πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς.

Ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου χτύπησε τη μια μηχανή της ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 29χρονος αστυνομικός και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του 18χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αδικήματα της σύστασης και συμμορίας εγκληματικής οργάνωσης, απείθεια, διακεκριμένες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.