ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ασπρόπυργος: Νέες αποκαλύψεις για τον 30χρονο γυμναστή – «Ήθελε να μου πιάσει τα γεννητικά όργανα»

Ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία εξαιτίας του συνδρόμου Άσπεργκερ

Ασπρόπυργος: Νέες αποκαλύψεις για τον 30χρονο γυμναστή – «Ήθελε να μου πιάσει τα γεννητικά όργανα»

Την ώρα που η εισαγγελία Πρωτοδικών, άσκησε δίωξη για ασέλγεια κατά συρροή στον 30χρονο γυμναστή δημοτικού σχολείου του Ασπροπύργου, στη δημοσιότητα έρχονται νέες αποκαλύψεις για τη δράση του, καθώς μια μητέρα ανέφερε πως ο γιος της, της είπε πως «ήθελε να μου πιάσει τα γεννητικά όργανα».

Για την υπόθεση έχουν ελήφθησαν οκτώ ένορκες καταθέσεις από γονείς μαθητών του δημοτικού και μία κατάθεση από τον διευθυντή του σχολείου.

Ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία εξαιτίας του συνδρόμου Άσπεργκερ.

«Είχαμε πολλά παράπονα πως τα γαργαλούσε και τα έβαζε μέσα στην τάξη», είπε στον ΑΝΤ1 ένας πατέρας, εξηγώντας πως, μόλις χθες γνώρισε τον γυμναστή, ο οποίος και του αρνήθηκε τις κατηγορίες.

«Υπάρχουν και άλλοι που έχουν κάνει καταγγελία στην αστυνομία, αλλά δεν είναι επίσημο», σημείωσε.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών στο ίδιο σχολείο, τρία εκ των οποίων έχουν τον εν λόγω γυμναστή, ρώτησε τα παιδιά της αν ισχύουν τα όσα βγήκαν στη δημοσιότητα και εκείνα της απάντησαν θετικά.

«Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα έπιασα τα παιδιά μου και τα ρώτησα τι ακριβώς γίνεται στην τάξη στη γυμναστική. Οι δύο μου είπαν πως τους γαργαλάει και ο τρίτος μου είπε πως “εμένα με γαργαλάει στην κοιλιά και ήθελε να μου πιάσει τα γεννητικά του όργανα και εγώ δεν τον άφησα”», αποκάλυψε η μητέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια πάντως, δεν πήγε στην Αστυνομία, αλλά στον Σύλλογο Γονέων και τον διευθυντή του σχολείου: «Στο σχολείο δεν είχαν καταλάβει τίποτα, γιατί τους είχε μέσα στην αίθουσα δεν έκαναν έξω και τους έβαζε να γαργαλιούνται μεταξύ τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.