ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ασπρόπυργος: Ρομά προσπάθησαν να ξεφύγουν από αστυνομικό μπλόκο – Ένας πεζός τραυματίας

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε ελιγμούς προκειμένου να απομακρυνθεί από το περιπολικό που τους καταδίωκε

Ασπρόπυργος: Ρομά προσπάθησαν να ξεφύγουν από αστυνομικό μπλόκο – Ένας πεζός τραυματίας

Επεισοδιακή καταδίωξη βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή του Ασπροπύργου μετά από άρνηση του οδηγού ενός ΙΧ να σταματήσει σε έλεγχο της Αστυνομίας.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης έκανε σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου που κινούταν στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου να ακινητοποίησει το όχημά του για έλεγχο και αυτός αρνήθηκε να σταματήσει.

Ακολούθησε καταδίωξη ανάμεσα στο περιπολικό και το αμάξι στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβαίνουν μια παρέα Ρομά με τους αστυνομικούς να αναζητούν το ύποπτο όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα τραυματία, πεζό ο οποίος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο ενώ ο οδηγός του έκανε ελιγμούς προκειμένου να απομακρυνθεί από το περιπολικό που τους καταδίωκε επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.