ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστυνομικοί σε οδηγό μοτοσικλέτας: «Δώσε μία καλή να σε δούμε» – Βίντεο-πρόκληση

Το βίντεο προκαλεί απορία

Αστυνομικοί σε οδηγό μοτοσικλέτας: «Δώσε μία καλή να σε δούμε» – Βίντεο-πρόκληση

Ερωτηματικά προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στο οποίο αστυνομικοί προτρέπουν μοτοσικλετιστή να τρέξει.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, το περιπολικό είναι σταματημένο σε φανάρι και δίπλα του ένας οδηγός μηχανής που απευθύνεται στους αστυνομικούς.

«Θα ανοίξω λίγο, λίγο θα ανοίξω», ακούγεται να τους λέει και ο ένας ένστολος του απαντάει «Κάνε ό,τι γουστάρεις αδερφέ». Αμέσως, ο άλλος αστυνομικός ακούγεται να λέει «Έχω κοντρόλ και πέφτει χιόνι»«Ωραία», απαντάει ο μηχανόβιος γελώντας. «Δώσε μία καλή να σε δούμε. Δε θα σε σταματήσουμε», ακούγεται στη συνέχεια να λέει ένας από τους αστυνομικούς.

Το βίντεο προκαλεί απορία, δεδομένου του ότι τα τροχαία στη χώρα μας είναι καθημερινό φαινόμενο, και πολλές φορές στοιχίζουν τη ζωή σε οδηγούς αλλά και πεζούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η αντίδραση του αρμόδιου υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου, για τους εν λόγω αστυνομικούς που προτρέπουν τον αναβάτη σε παράνομες ενέργειες, επικίνδυνες για τον ίδιο, αλλά και τους υπόλοιπους οδηγούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.