Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για έναν 20χρονο στη Σκόπελο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο – Βρισκόταν στο νησί για σεζόν

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψους του Σταφύλου - Στο αυτοκίνητο, επέβαιναν άλλα δύο άτομα, τα οποία αποκόμισαν ελαφρά τραύματα

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για έναν 20χρονο στη Σκόπελο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο – Βρισκόταν στο νησί για σεζόν

Τραγικό τέλος είχε το πρωί της Δευτέρας (29/09) ένας 20χρονος στο νησί της Σκοπέλου, καθώς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στο ύψους του Σταφύλου, βυθίζοντας σε πένθος την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο – στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα – εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, σε στροφή.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένας 20χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο εκλιπών νεαρός, βρισκόταν στο νησί για να εργαστεί κατά την καλοκαιρινή σεζόν.

Σημειώνεται πως οι άλλοι δύο επιβάτες, ο οδηγός και ο συνοδηγός – και οι δύο με καταγωγή από τη Σκόπελο – τραυματίστηκαν.

Όπως αναφέρεται, θα μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.

Σημειώνεται πως τις ακριβείς αιτίες κάτω από τις οποίες προέκυψε το τροχαίο δυστύχημα διερευνά το αστυνομικό τμήμα Σκοπέλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.