ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αθήνα: Άγριος καυγάς ταξιτζή με γυναίκα – «Θα σε σκίσω ρε» (βίντεο) 

Η γυναίκα τον κατηγόρησε ότι διαλέγει κούρσες και πως την χτύπησε

Αθήνα: Άγριος καυγάς ταξιτζή με γυναίκα – «Θα σε σκίσω ρε» (βίντεο) 

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral στα social media δείχνει έναν άγριο καυγά ανάμεσα σε έναν οδηγό ταξί και μια γυναίκα.

Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να κάθεται στη θέση του οδηγού για άγνωστο λόγο και να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση.

Ο οδηγός του ταξί είναι εκτός οχήματος, ενώ στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί περαστικοί, οι οποίοι έκπληκτοι παρακολουθούν το παραλήρημα της γυναίκας. «Με πούλησε! Το @ρχ!δ!, μ@λ@κισμ#ν$. Θα σε σκίσω ρε! Γιατί; Μου έριξες μπουνιά; Γιατί; Ήθελες να φύγεις, να διαλέξεις κούρσα;», φωνάζει.

Κάποια στιγμή ο οδηγός του ταξί τραβάει από το πόδι την γυναίκα και την βγάζει εκτός οχήματος, την ώρα που εκείνη ουρλιάζει και βρίζει. «Τον αφήνεις, τον αφήνεις;», φωνάζει απευθυνόμενη σε αυτούς που έχουν μαζευτεί και παρακολουθούν το σκηνικό.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβη ανάμεσα στη γυναίκα και στον ταξιτζή και πως η γυναίκα βρέθηκε στη θέση του οδηγού. Σύμφωνα με το σχόλιο ενός χρήστη, ο οποίος αναφέρει ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό, ο ταξιτζής δεν πείραξε την γυναίκα.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, όλα ξεκίνησαν λίγα μέτρα πιο πριν, όταν ο ταξιτζής σταμάτησε να την πάρει. Εκείνη τότε άρχισε να του λέει διάφορα και τότε της είπε να κατέβει από το ταξί. Μάλιστα, φέρεται να τον χτύπησε και να τον έφτυσε. Παρακαλούσε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να την βγάλει από το ταξί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν έφτασε η αστυνομία, με τους δύο να καταλήγουν στο τμήμα. Η γυναίκα τον κατηγόρησε ότι διαλέγει κούρσες και πως την χτύπησε, ζητώντας να υποβάλλει μήνυση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.