ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αθήνα: Αλγερινός «ποντικός» πιάστηκε…στην φάκα

Η αστυνομία τον συνέλαβε την ώρα που λήστευε ένα διαμέρισμα

Αθήνα: Αλγερινός «ποντικός» πιάστηκε…στην φάκα

Μια απίστευτη υπόθεση με πρωταγωνίστρια μια 27χρονη κοπέλα, έναν 38χρονο αφρικανό «ποντικό» και τον ενοικιαστή του διπλανού διαμερίσματος της πολυκατοικίας της οδού Μπενάκη, ξεδιπλώθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας.

Ήταν 23:40 όταν η 27χρονη ανοίγοντας την πόρτα του ισογείου διαμερίσματος βλέπει την μπαλκονόπορτα μισάνοικτη και ακούει θόρυβο στο υπνοδωμάτιο.

Χωρίς να χάσει χρόνο και διατηρώντας την ψυχραιμία της, βγαίνει έξω αθόρυβα, κλειδώνει την πόρτα και καλεί την Αστυνομία. Άμεσα, φθάνουν στο σημείο δυο άνδρες της Ασφάλειας Εξαρχείων με πολιτικά, ξεκλειδώνουν το διαμέρισμα και πιάνουν τον διαρρήκτη.

Ο «ποντικός» οδηγείται στο τμήμα όπου διαπιστώνουν πως πρόκειται για 38χρονο Αλγερινό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως αν και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό, μυστήριο αποτελούσε η λεία, καθώς κάποια χρυσαφικά που είχε η κοπέλα δεν βρέθηκαν ούτε πάνω του, αλλά ούτε και στο σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.