ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αθήνα: Επεισόδια στο κέντρο με διαδηλωτές εθνικιστικών οργανώσεων

Κατά τη διάρκεια της πορείας, σημειώθηκαν διαπληκτισμοί με διερχόμενους οδηγούς

Αθήνα: Επεισόδια στο κέντρο με διαδηλωτές εθνικιστικών οργανώσεων

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν ομάδα περίπου 50 ατόμων που πρόσκεινται στον εθνικιστικό χώρο, λίγο μετά τις 18:00 στην πλατεία Ρηγίλλης, στο κέντρο της Αθήνας.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς την πλατεία Συντάγματος. Κατά τη διάρκεια της πορείας, σημειώθηκαν διαπληκτισμοί με διερχόμενους οδηγούς, καθώς η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας δεν είχε κλείσει.

Επενέβη ομάδα της ΟΠΚΕ προκειμένου να κατευναστεί η ένταση, ενώ «έγινε χρήση των αναγκαίων μέσων για την τήρηση της τάξης», όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια οι διαδηλωτές κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος, από όπου και αποχώρησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.