ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ηλιούπολη: Ένοχος για μαστροπεία και αθώος για τον βιασμό της 19χρονης ο κατηγορούμενος αστυνομικός (upd)

Επεισόδια σημειώθηκαν στην δικαστική αίθουσα στο άκουσμα της υπόθεσης

Ηλιούπολη: Ένοχος για μαστροπεία και αθώος για τον βιασμό της 19χρονης ο κατηγορούμενος αστυνομικός (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 18:52) Επεισόδια και ένταση σημειώθηκαν σήμερα στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, στη δίκη του αστυνομικού και των συγκατηγορουμένων του για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος 19χρονης και 25χρονης στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα, με τη δικαστική απόφαση, ένοχος με οριακή πλειοψηφία (4-3) για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπου κρίθηκε ο κατηγορούμενος αστυνομικός. Αντίθετα, δικαστές και ένορκοι αθώωσαν τον κατηγορούμενο από τα αδικήματα του βιασμού σε βάρος της 19χρονης, της εμπορίας ανθρώπου σε βάρος της 25χρονης δεύτερης κοπέλας, της διακίνησης ναρκωτικών και της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Το δικαστήριο έκρινε επίσης ένοχο τον πρώην σύντροφο της 19χρονης για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπου κατά πλειοψηφία (5-2). Αντίθετα, κατά πλειοψηφία (6-1) κρίθηκε αθώος ο πατέρας της κοπέλας.

Κατα την εκφώνηση, ωστόσο, της απόφασης, προκλήθηκαν σφοδρότατες αντιδράσεις, με το κοινό να φωνάζει «ντροπή σας, σκουπίδια», καθώς, όπως φαίνεται, δεν κατάλαβαν την απόφαση της έδρας!

Τότε, στη δικαστική αίθουσα εισέβαλαν τα ΜΑΤ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ακροατήριο που διαμαρτυρόταν.

Στον διάδρομο έξω από την αίθουσα έπεσαν ακόμη και χημικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.