
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίων Αναργύρων, συνέλαβαν στον Άγιο Δημήτριο έναν 20χρονο μέλος συμμορίας που διέπραττε ληστείες σε βάρος ανηλίκων.
Η αστυνομία αναφέρει ότι η δράση της ομάδας ξεκινά τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2025 και εκτεινόταν σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 13 περιπτώσεις ληστειών σε περιοχές όπως οι Άγιοι Ανάργυροι, Ηλιούπολη, Ελληνικό, Άγιος Δημήτριος, Αργυρούπολη, Ίλιον και Αχαρνές.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 20χρονος μαζί με συνεργούς του – δύο εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται – προσέγγιζαν ανηλίκους και με απειλή μαχαιριού ή χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν κινητά τηλέφωνα και αλυσίδες.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, όπως διαπιστώθηκε, πωλούνταν στη συνέχεια έναντι 700 ευρώ για κάθε αλυσίδα. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών της συμμορίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.