ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ατύχημα στην Πανεπιστημίου με διώροφο τουριστικό λεωφορείο και τρόλεϊ – Πληροφορίες για έξι τραυματίες (upd)

Το καλώδιο του τρόλεϊ ξεκόλλησε από το ηλεκτροφόρο σύρμα και έπεσε στο τουριστικό λεωφορείο

Ατύχημα στην Πανεπιστημίου με διώροφο τουριστικό λεωφορείο και τρόλεϊ – Πληροφορίες για έξι τραυματίες (upd)

Ατύχημα με τρόλεϊ και τουριστικό λεωφορείο σημειώθηκε στην Πανεπιστημίου το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4) λίγο μετά τις 15:00.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα προκλήθηκε όταν ο άξονας μέσω του οποίου ηλεκτροδοτείται το τρόλεϊ ξεκόλλησε από το ηλεκτροφόρο σύρμα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε διερχόμενο ανοιχτό διώροφο τουριστικό λεωφορείο, προκαλώντας φθορές και σπάσιμο τζαμιών.

Πιο συγκεκριμένα, το τρόλεϊ εμφάνισε μια βλάβη και έφυγε από τις γραμμές, τότε ο οδηγός, αφού το ακινητοποίησε, προσπάθησε να το επαναφέρει στη θέση του. Εκείνη τη στιγμή όμως περνούσε το διώροφο τουριστικό λεωφορείο -το οποίο έχει ανοιχτή την οροφή- και καρφώθηκε στο καλώδιο του τρόλεϊ. Τα παράθυρα του θρυμματίστηκαν, σε σημείο όπου κάθονται επιβάτες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν από το ατύχημα τραυματίστηκαν έξι άτομα, τα οποία δε χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει τραυματίας από ηλεκτροπληξία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως τα δύο οχήματα δεν συγκρούστηκαν.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτό το σημείο είναι επικίνδυνο, καθώς πολλοί οδηγοί τρόλεϊ έχουν αναφέρει τον προβληματισμό τους για τα τουριστικά λεωφορεία που κυκλοφορούν κάτω από το δίκτυο των τρόλεϊ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα έχουν τονίσει ότι σε περίπτωση που πέσουν οι κεραίες μπορεί να υπάρξει πολύ σοβαρός τραυματισμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.