ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αχαΐα – Νέος αιφνίδιος θάνατος: 41χρονη πέθανε στο δρόμο για το νοσοκομείο

Η άτυχη γυναίκα έπαθε ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο

Αχαΐα – Νέος αιφνίδιος θάνατος: 41χρονη πέθανε στο δρόμο για το νοσοκομείο

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε στην χώρα μας καθώς μια 41χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο το Μεγάλο Σάββατο.

Η γυναίκα ξεκίνησε από τα Καλάβρυτα με συγγενικά της πρόσωπα για ημερήσια εκδρομή στη Ναύπακτο σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News.

Στο δρόμο όμως κι ενώ βρισκόταν κοντά στο ύψος του Μ. Σπηλαίου ένιωσε έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα οι συγγενείς της να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Ωστόσο εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως η κατάσταση της ήταν σοβαρή και θα έπρεπε να διακομιστεί σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Με ασθενοφόρο ξεκίνησε η μεταφορά της προς το νοσοκομείο του Αιγίου, ενώ είχε ενημερωθεί ομάδα γιατρών στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας.

Κατά τη διακομιδή της η γυναίκα υπέστη ανακοπή καρδιάς. Όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο του Αιγίου που ήταν και το κοντινότερο, διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.