ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αχαΐα: Μηνύσεις προς όσους υπονοούν ότι ευθύνεται για τον θάνατο των βρεφών ετοιμάζεται να καταθέσει η μητέρα

«Θέλει να κάνει μήνυση στον τοπικό Τύπο που τη χαρακτηρίζουν ''Πισπιρίγκου''»

Αχαΐα: Μηνύσεις προς όσους υπονοούν ότι ευθύνεται για τον θάνατο των βρεφών ετοιμάζεται να καταθέσει η μητέρα

Ενώ το θρίλερ συνεχίζεται στην κάτω Αχαΐα με τον θάνατο των δύο βρεφών και η έρευνα είναι σε εξέλιξη, σε μηνύσεις φέρεται να ετοιμάζεται να προχωρήσει η 23χρονη μητέρα.

«Θέλει να κάνει μήνυση στον τοπικό Τύπο που τη χαρακτηρίζουν ”Πισπιρίγκου” και -λυπάμαι βέβαια που θα το πω, αλλά η ίδια το προκάλεσε-, και κατά της βιολογικής μητέρας της, γιατί άφησε υπονοούμενα λέγοντας ότι μπορεί να πείραξε τα παιδιά και ότι παίρνει ουσίες», είπε η δικηγόρος της 23χρονης, Βούλα Δημητριάδου.

Εντός του Νοεμβρίου, σύμφωνα με το Mega, αναμένονται τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου και των δύο παιδιών.

«Με το που παραλάβω το πόρισμα της ιστοπαθολογικής, θα ζητήσω τον διορισμό δύο παιδιάτρων του Δημοσίου και θα θέσω κάποια ερωτήματα για το ποια είναι τα αίτια», τόνισε η δικηγόρος.

Για την υπόθεση έχουν ήδη καταθέσει η μητέρα και η γιαγιά, ενώ ο κύκλος των καταθέσεων θα συνεχιστεί με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, ενώ θα κληθούν και γιατροί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.