ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αχαΐα: Συνελήφθη άνδρας που διοχέτευε «μαϊμού» ρούχα στην αγορά

Ο συλληφθείς τύπωνε στάμπες με τα σήματα γνωστών εταιρειών ένδυσης σε προϊόντα απομίμησης

Αχαΐα: Συνελήφθη άνδρας που διοχέτευε «μαϊμού» ρούχα στην αγορά

Χιλιάδες ρούχα “μαϊμού” με τις φίρμες πασίγνωστων οίκων διοχέτευε στην αγορά ένας Έλληνας, ο οποίος είχε εγκαταστήσει σε μια αποθήκη στην Κάτω Αχαΐα εργαστήριο στο οποίο εντύπωνε στάμπες με τα σήματα γνωστών εταιρειών ένδυσης σε προϊόντα απομίμησης.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν το απόγευμα του Σαββάτου το παράνομο εργαστήριο στο εσωτερικό του οποίου βρήκαν 2.740 είδη ρουχισμού που προορίζονταν για απομίμηση, άλλα 160 είδη ένδυσης με ήδη τυπωμένες τις στάμπες επώνυμων εταιρειών, 187 στάμπες με φίρμες επωνύμων ρούχων, έναν υπολογιστή με τα παρελκόμενά του, δυο εκτυπωτές, μια πρέσα για την αποτύπωση των σημάτων επώνυμων εταιρειών ρουχισμού και διάφορα έντυπα και παραστατικά για την διακίνηση των “μαϊμού” προϊόντων.

Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παραβάσεις των νόμων για τον αθέμιτο ανταγωνισμό, τα εμπορικά σήματα και απάτη, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.