ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αχαΐα: Θύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένη – Της έκλεψαν 60 λίρες

Η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία πως της τηλεφώνησε ένας άνδρας, ο οποίος της είπε πως είναι γιατρός

Αχαΐα: Θύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένη – Της έκλεψαν 60 λίρες

Μία ηλικιωμένη στην Αχαΐα έπεσε θύμα απάτης καθώς της αφαίρεσαν 60 λίρες με το γνωστό τέχνασμα της παραπλάνησης με δήθεν επείγουσες εγχειρήσεις κοντινών προσώπων.

Επιτήδειοι κατάφεραν να αποσπάσουν από την ηλικιωμένη το συγκεκριμένο ποσό υποστηρίζοντας πως μόνο έτσι θα σωθεί η ανιψιά της, η οποία δήθεν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και έπρεπε να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία πως της τηλεφώνησε ένας άνδρας, ο οποίος της είπε πως είναι γιατρός και ότι η ανιψιά της έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Ο ίδιος της είπε πως πρέπει να καταβάλλει χρήματα ή λίρες για αυτό και η ηλικιωμένη πείστηκε συμφωνώντας να του δώσει 60 χρυσές λίρες. Συμφώνησαν επίσης να τις βάλει σε σακούλα και να τις αφήσει κάτω από κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι της για να τις πάρει ο συνεργάτης του, επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε επειδή «θα έμπαινε στο χειρουργείο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες αναζητούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.