ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αχαρνές: Σφαίρα χτύπησε σε τζάμι σχολείου και έπεσε στο περβάζι

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνωνεν

Αχαρνές: Σφαίρα χτύπησε σε τζάμι σχολείου και έπεσε στο περβάζι

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο 20ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών καθώς μια αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε τζάμι μιας τάξης

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή είναι η τρίτη φορά που σφαίρες «χτυπούν» το συγκεκριμένο σχολείο στις Αχαρνές.

Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Γιώργος Κιαχόπουλος, αναφέρει χαρακτηριστικά «στη μία το μεσημέρι που έφτασα στο σχολείο, βρήκα σπασμένο το τζάμι, ανέβηκα στην τάξη, είδα ότι ήταν από σφαίρα.

Είναι στο περβάζι αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς αυτό το τζάμι ήταν διπλό και συγκρατήθηκε η σφαίρα από το ένα τζάμι και δεν έσπασε όλο, αλλιώς θα είχε μπει μέσα στην τάξη. Έπεσε κάποια στιγμή εκτός μαθήματος, ήμασταν τυχεροί αυτή τη φορά. Έχει έρθει η Ασφάλεια προκειμένου να συλλέξουν τη σφαίρα. Ενημέρωσα και την διευθύντρια».

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. «Την περασμένη εβδομάδα είχαν βρεθεί τρεις κάλυκες έξω από το κυλικείο του σχολείου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχε τελειώσει μόλις το σχολείο και είχαν φύγει τα παιδιά, υπήρχαν όμως κάποια που έμειναν στο ολοήμερο, αλλά ήταν από την άλλη πλευρά του σχολείου», καταλήγει ο κ. Κιαχόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.