Αυλώνα: Μαζική δηλητηρίαση σκύλων – Νεκρά δύο ζώα

Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη έρευνα της Αστυνομίας

Αυλώνα: Μαζική δηλητηρίαση σκύλων – Νεκρά δύο ζώα

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στον Αυλώνα Αττικής μετά τα περιστατικά μαζικής δηλητηρίασης αδεσπότων σκύλων από ασυνείδητο.

Μάλιστα, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ωρωπού, σε οργισμένη ανακοίνωσή της, εκφράζει την οργή και τον αποτροπιασμό της για τη θανάτωση δύο αδέσποτων σκύλων από ασυνείδητο που όπως αποδεικνύεται έχει πετάξει φόλες σε περιοχή κοντά στην πόλη του Αυλώνα.

Δύο ακόμα σκυλιά σώθηκαν την τελευταία στιγμή χάρις την έγκαιρη επέμβαση των υπηρεσιών του Δήμου Ωρωπού και συγκεκριμένα της Πενταμελούς Επιτροπής Αδέσποτων αλλά και την κινητοποίηση κατοίκων του Αυλώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη έρευνα της Αστυνομίας ενώ οι Αρχές του Δήμου Ωρωπού εντείνουν τις δράσεις τους για την προστασία των αδέσποτων και συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της αποτρόπαιας και εγκληματικής πράξης και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.