ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Milliyet: «Αυτοί είναι οι 6 Τούρκοι που δολοφονήθηκαν στη Λούτσα»

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα θύματα είχε περάσει τον περασμένο Αύγουστο τα σύνορα

Milliyet: «Αυτοί είναι οι 6 Τούρκοι που δολοφονήθηκαν στη Λούτσα»

Ονόματα και φωτογραφίες των έξι Τούρκων που δολοφονήθηκαν στην Λούτσα δίνουν στη δημοσιότητα τουρκικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει η Milliyet «η ελληνική αστυνομία, η οποία συγκέντρωσε 25 φυσίγγια από το σημείο, κρατά μυστική την ταυτότητα των νεκρών Τούρκων. Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ένας από τους άνδρες του Μπουγιούν, ο οποίος είχε φυλακιστεί στην Ιταλία για λίγο καιρό».

Νεκροί είναι επίσης, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, μετά τη δολοφονία λογαριασμός στο Tik Tok που αυτοαποκαλείται «Red Kit gang» ανέβασε βίντεο και φωτογραφίας λέγοντας «πήραμε την εκδίκησή μας». Άλλη ανάρτηση του ίδιου λογαριασμού φέρεται να δείχνει τους 6 νεκρούς.

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η ΕΛΑΣ επικοινώνησε με τις τουρκικές Αρχές προκειμένου να διαπιστώσει εάν είναι αληθινές οι αναρτήσεις, αλλά και πληροφορίες σχετικά με τα θύματα.

Βέβαια πολλά ερωτήματα προκαλεί ο τρόπος δημοσίευσης των ονομάτων των νεκρών. Οι Τούρκοι έδωσαν στη δημοσιότητα ονόματα έξι νεκρών, χωρίς να γνωρίζει τίποτα απολύτως η Ελληνική Αστυνομία, η οποία κάνει και τις έρευνες, βασιζόμενοι σε ορισμένα βίντεο στο TikTok.

Μάλιστα την ίδια ώρα ερωτήματα προκαλεί και η στάση των ελληνικών αρχών, καθώς παρά την εμπλοκή της ΕΥΠ τηλεφωνεί στους Τούρκους για να μάθει αν αυτό που δημοσιεύθηκε στα social media ισχύει.

Ερωτήματα που δεν μας επιτρέπουν να απορρίψουμε την πιθανότητα να πρόκειται όντως για δολοφονία που στήθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, όπως ήδη γράψαμε στο pronews.gr.

Πώς παρέσυραν τους 6 σε «ραντεβού» θανάτου στη Λούτσα

Εικάζεται ότι οι 6 έφυγαν σαν κυνηγημένοι από το σπίτι στη Λούτσα, άρον άρον, έχοντας μαζέψει τα υπάρχοντά τους σε μερικές βαλίτσες οι οποίες και βρέθηκαν στο αυτοκίνητο. Ενδεχομένως τους είχαν στήσει παγίδα θανάτου.

Από την ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι οι δολοφόνοι τους κυνήγησαν και τους εγκλώβισαν στο σημείο όπου τους σκότωσαν.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν φέρεται να είναι νόμιμο και να ανήκει σε Γερμανό υπήκοο και φέρεται να πέρασε τα ελληνικά σύνορα τον περασμένο Αύγουστο από τον σταθμό των Ευζώνων μετά δηλαδή την δολοφονία στις γαλλικές Άλπεις.

Οι ελληνικές αρχές είναι αισιόδοξες ότι θα καταφέρουν να βρουν τους δολοφόνους -εκτιμάται ότι ήταν τρεις με τέσσερις- που σκότωσαν με 60 σφαίρες τους έξι Τούρκους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ηδη στα συνοριακά περάσματα υπάρχει ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων και μεγαλύτερος έλεγχος για το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Την ίδια ώρα, χθες έγινε γνωστό ότι προχθές το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρόμιο Τούρκος που έβγαλε εισιτήριο μετά το φονικό και είχε δύο πλαστές ταυτότητες και τέσσερις κάλυκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.