ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Αυτοκίνητο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε σε μάντρα

Ο οδηγός του ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και την γλίτωσε με μικροτραυματισμούς

Αυτοκίνητο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε σε μάντρα

Τρομακτικές στιγμές έζησαν διερχόμενοι οδηγοί από την εθνική οδό Πατρών – Πύργου χθες το μεσημέρι (25-05-2024), όταν ΙΧ που οδηγούσε νεαρός και είχε αναπτύξει ταχύτητα, βγήκε από την λωρίδα κυκλοφορίας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» στην απέναντι μάντρα.

Ζευγάρι που επέβαινε σε όχημα στην αντίθετη κατεύθυνση τόνισε πως το αυτοκίνητο πέρασε ξυστά από μπροστά τους. «Θα μας σκότωνε» λέει στο flamis.gr, η Σοφία Π. επιβάτης σε άλλο όχημα που οδηγούσε ο σύζυγός της.

Τελικά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε αφού έπεσε πάνω στη μάντρα με αποτέλεσμα να γίνει «σμπαράλια». Ο οδηγός του ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και την γλίτωσε με μικροτραυματισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.