ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης του «δράκου των Εξαρχείων»: «Η 29χρονη έλεγε “πήγε να με βιάσει” και έτρεμε ολόκληρη»

«Άκουσα τις φωνές της κοπέλας για "βοήθεια" και τους είδα να παλεύουν - Αυτός ήταν πάνω της»

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης του «δράκου των Εξαρχείων»: «Η 29χρονη έλεγε “πήγε να με βιάσει” και έτρεμε ολόκληρη»

Ο Φώτης Τασόπουλος, αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης του 23χρονου «δράκου των Εξαρχείων» σε μια 29χρονη κοπέλα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε μεταξύ άλλων πως «έλεγε “πήγε να με βιάσει” και έτρεμε ολόκληρη».

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Φώτης Τασόπουλος είπε ότι «άκουσα τις φωνές της κοπέλας για “βοήθεια” και βγήκα έξω από το κατάστημα ψιλικών που βρισκόμουν, ακριβώς απέναντι από το σημείο της επίθεσης και τους είδα να παλεύουν και αυτός ήταν πάνω της».

«Έβαλα μία φωνή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φοβηθεί και να την αφήσει. Παρόλα αυτά έφυγε ψύχραιμος προς την οδό Θεμιστοκλέους. Στην αρχή νόμιζα πως ήθελε να τη ληστέψει, πως ήταν κάποιος τσαντάκιας και ήθελε να της πάρει την τσάντα που είχε στον ώμο. Τελικά είχε άλλες προθέσεις…» πρόσθεσε ο κ. Τασόπουλος.

Όπως είπε πρόλαβε να δει τα χαρακτηριστικά του αλλά εκείνη την ώρα «έδωσα περισσότερη βαρύτητα στην κοπέλα, γιατί ήταν σοκαρισμένη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιγράφοντας την κατάσταση της 29χρονης είπε ότι «την βάλαμε μέσα στο κατάστημα, της δώσαμε νερό και να συνέλθει και αργότερα ενημερώθηκε η αστυνομία, όπου ήρθε με τις μηχανές. Έλεγε “πήγε να με βιάσει” και έτρεμε ολόκληρη» κατέληξε ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στα Εξάρχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.