ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Blue Horizon: Αυτός είναι ο 36χρονος Αντώνης που δολοφονήθηκε από τα μέλη του πληρώματος (φωτο)

Σήμερα και η νεκροψία-νεκροτομή της σορού

Blue Horizon: Αυτός είναι ο 36χρονος Αντώνης που δολοφονήθηκε από τα μέλη του πληρώματος (φωτο)

Αγανάκτηση και πόνο έχει προκαλέσει ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon της Attica Group τον έσπρωξαν ενώ βρισκόταν στον καταπέλτη – έχοντας εισιτήριο – για να επιβιβαστεί την ώρα που ξεκινούσε ο απόπλους το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά

Ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα το επόμενο διάστημα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών ο καπετάνιος του πλοίου και τα άλλα 3 μέλη του πληρώματος που συνελήφθησαν για όσα συνέβησαν και οδήγησαν στον άδικο θάνατο του 36χρονου από την Κρήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.