ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διακόπηκε για δεύτερη φορά η δίκη της Ε.Τοπαλούδη – Ξέσπασε η μητέρα της

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!»

Διακόπηκε για δεύτερη φορά η δίκη της Ε.Τοπαλούδη – Ξέσπασε η μητέρα της

Η δεύτερη κατά σειρά διακοπή της δίκης, αυτή τη φορά λόγω νόσησης με κορωνοϊό ενός εκ των τακτικών ενόρκων της έδρας και του δικηγόρου του κατηγορούμενου από την Αλβανία, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μητέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας στην Ρόδο Ελένης Τοπαλούδη.

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου που διέκοψε για τις 15 Μαρτίου 2022 η μητέρα του θύματος, αλλά και οι μητέρες άλλων γυναικών που δολοφονήθηκαν από τους συζύγους και τους συντρόφους τους αντέδρασαν έντονα με φωνές μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα συναισθήματα τους βλέποντας πως ούτε σήμερα ξεκίνησε η δίκη.

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!» φώναξε η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου μόλις άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για διακοπή της δίκης.

Στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Αννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η τελευταία μάλιστα διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δικαστήριο ακούγοντας την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης, με την εισαγγελέα να απαντά «τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με κόβιντ;».

Νωρίτερα, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε βλέποντας τον Ροδίτη κατηγορούμενο, που βρέθηκε στο δικαστήριο, να κάθεται στα εδώλιο που σε όλες τις αίθουσες των Μεικτών Ορκωτών Εφετείων βρίσκεται στο ύψος της έδρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δε μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.