
Νέες πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα για τη διάρρηξη με τη χρυσή λεία στη Νέα Ερυθραία, καθώς δράστης όπως φαίνεται είναι ο σύντροφος της 39χρονης οικιακής βοηθού από τη Γεωργία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 39χρονη εργαζόταν τα τελευταία 5 χρόνια στο εν λόγω σπίτι και μάλιστα, δεν έκανε απλά τις δουλειές, πρόσεχε και τα παιδιά του ζευγαριού.
Την ημέρα που ο επίσης Γεωργιανός συνεργός της με τον οποίο διατηρούσε και ερωτική σχέση, κατάφερε να μπει στο σπίτι, εκείνη απουσίαζε καθώς είχε πάει στη μητέρα του ιδιοκτήτη για να κάνει και εκεί δουλειές, κάτι που συνήθιζε.
Ο 42χρονος Γεωργιανός άρπαξε διάφορα ασημικά σερβίτσια, χρυσαφικά κοσμήματα, ρολόγια και ηλεκτρονικές συσκευές, μεγάλη αξία περίπου 200.000 και στη συνέχεια διέφυγε.
Μάλιστα, απ’ έξω τον περίμενε 39χρονος συνεργός με… ταξί!
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής, μέσα από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τις επαφές της 39χρονης με τον 42χρονο.
Σε βάρος και των τριών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, και συνελήφθησαν.
Συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου, ο 42χρονος εντοπίστηκε στην Πλατεία Βάθη και ο 39χρονος στην Αστυπάλαια.
Η οικιακή βοηθός είχε εντοπίσει στην περιοχή των Πατησίων μερικές ημέρες νωρίτερα, στις 17 Ιουνίου και είχε συγκεντρωθεί για διοικητική απέλαση, ενώ συνελήφθη και για την κλοπή.
Μάλιστα κατά την έρευνα που είχε γίνει σπίτι της, βρέθηκαν κάποια από τα κλοπιμαία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.