ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διάρρηξη σε διαμέρισμα στον Πειραιά: Πήραν 200.000 ευρώ και τρία Rolex

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη

Διάρρηξη σε διαμέρισμα στον Πειραιά: Πήραν 200.000 ευρώ και τρία Rolex

Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε το βράδυ της Πέμπτης (18/1) ένα διαμέρισμα στον Πειραιά με τους δράστες να αποχωρούν έχοντας στην κατοχή τους 200.000 ευρώ σε μετρητά καθώς και τρία ρολόγια Rolex.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη μεταξύ 18.00 και 23.00 το βράδυ, ενώ ο τρόπος με τον οποίο εισέβαλαν στο σπίτι οι «ποντικοί» είναι κινηματογραφικός.

Αρχικά οι διαρρήκτες παραβίασαν την εξώπορτα μίας ακατοίκητης πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το διαμέρισμα στόχο και ανέβηκαν στον τρίτο όροφο.

Στη συνέχεια, παραβιάζοντας και πάλι την πόρτα, εισήλθαν σε ένα επίσης ακατοίκητο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου το οποίο συνορεύει με το διαμέρισμα στόχο και, κάνοντας χρήση ειδικών εργαλείων, διέτρησαν τον τοίχο δημιουργώντας δίοδο εισόδου.

Εισέβαλαν στο διαμέρισμα και αφού έκαναν τον χώρο άνω κάτω, με τη χρήση των ίδιων εργαλείων, διέρρηξαν ένα πακτωμένο χρηματοκιβώτιο το οποίο βρισκόταν στο δάπεδο της ντουλάπας της κρεβατοκάμαρας και αφαίρεσαν 200.000 ευρώ καθώς και τρία ρολόγια Rolex, συνολικής αξίας 110.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.