ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διασώστης ΕΚΑΒ για σφαγή στην Αρτέμιδα: «Η δολοφονία διήρκησε λιγότερο από ένα λεπτό»

«Προσπάθησαν να φύγουν από το αυτοκίνητο, αλλά δεν τα κατάφεραν»

Διασώστης ΕΚΑΒ για σφαγή στην Αρτέμιδα: «Η δολοφονία διήρκησε λιγότερο από ένα λεπτό»

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ, Παναγιώτης Λάμπρου, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη σφαγή που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στην Αρτέμιδα, και μεταξύ άλλων τόνισε πως «Η δολοφονία διήρκησε λιγότερο από ένα λεπτό».

«Καλεστήκαμε στην αρχή για πέντε άτομα και με τους συναδέλφους από την αστυνομία που μιλούσαμε, στην αρχή θεωρούσαμε πως είναι ίσως φάρσα. Τόσα άτομα, τραυματισμένα θανάσιμα, δεν το είχαμε ξανασυναντήσει», περιγράφει αρχικά ο Παναγιώτης Λάμπρου, που έφτασε στο σημείο των πυροβολισμών.

Όπως προσθέτει, «φτάνοντας στο σημείο είδαμε τέσσερις μέσα στο αυτοκίνητο και δύο έξω. Έτσι όπως φάνηκε προσπάθησαν να φύγουν από το αυτοκίνητο, αλλά δεν τα κατάφεραν (…). Όπως φαίνεται και οι έξι ήταν μέσα στο ίδιο όχημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα τα θύματα είχαν αρκετά τραύματα σε όλο τους το σώμα και ήταν νέοι σε ηλικία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.