Διέρρευσαν φωτογραφίες της δικογραφίας με τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τον μαστροπό Ηλία Μίχο

Έστειλαν το υλικό και στον Γιώργο Λιάγκα

Διέρρευσαν φωτογραφίες της δικογραφίας με τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τον μαστροπό Ηλία Μίχο

Οργή προκαλεί η διαρροή φωτογραφιών που αποτελούν στοιχεία της δικογραφίας για την υπόθεση που αφορά το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

Το παιδί έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο παιδοβιαστή κομματάρχη της ΝΔ Ηλία Μίχο.

Ήδη από χθες δημοσιογράφοι του Mega ανέφεραν ότι είδαν με τα μάτια τους τις φωτογραφίες όπου το μικρό κορίτσι έπεφτε θύμα βιασμού από τον Μίχο, στο υπόγειο του mini market, ενώ σήμερα το υλικό παιδικής πορνογραφίας με το κοριτσάκι έφτασε στα χέρια του παρουσιαστή της εκπομπής «Πρωινό», Γιώργου Λιάγκα.

Ο ίδιος σήμερα στον αέρα της εκπομπής, είδε τον κινητό του και δήλωσε: «Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο» ανέφερε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για τα πρόσωπα που διέρρευσαν την κατάθεση της 12χρονης στους ψυχολόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.