Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: Διεκόπη για τις 30 Ιουνίου

Η νομική υποστήριξη της οικογένεια ζήτησε η δίκη να μεταδίδεται από τους δημοσιογράφους δημοσίως

Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα: Διεκόπη για τις 30 Ιουνίου

Διεκόπη για τις 30 Ιουνίου η δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, όπως αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, που ξεκίνησε σήμερα το πρωί, επικράτησε ένταση με τον κόσμο να φωνάζει «Φονιά, θέλεις να το παίξεις τρελός», αναφερόμενοι στον 39χρονο πρώην σύντροφό της που κατηγορείται για την δολοφονία της.

Η νομική υποστήριξη της οικογένεια της Κυριακής Γρίβα ζήτησε η δίκη να μεταδίδεται από τους δημοσιογράφους δημοσίως, καθώς τη χαρακτηρίζουν ως «κρατική δολοφονία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.