ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: «Της στέρησε την παιδική της ηλικία» λέει η μητέρα της ανήλικης αθλήτριας

«Το παιδί είχε κλειδώσει τόσο πολύ που είχε κατεβάσει ''κουρτίνα''»

Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: «Της στέρησε την παιδική της ηλικία» λέει η μητέρα της ανήλικης αθλήτριας

Σε εξέλιξη είναι η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας για τον βιασμό και την ασέλγεια σε βάρος της Αμαλίας, 12χρονης τότε αθλήτριας του.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών κατέθεσε η μητέρας της Αμαλίας, η οποία δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων για τις σχέσεις της οικογένειας με τον προπονητή.

Και αυτό γιατί οι δικαστές προσπάθησαν να ρίξουν φως στην όλη διαδικασία και τις μαρτυρικές καταθέσεις που υπήρξαν ενώπιον του Πρωτοδικείου, όταν δικαζόταν η υπόθεση σε πρώτο βαθμό. Ειδικότερα, στο πρωτόδικο δικαστήριο υπήρξαν καταθέσεις οι οποίες άφηναν αιχμές ότι η οικογένεια είχε γνώση των όσων συνέβαιναν.

Ενδεικτικά, η μητέρα της αθλήτριας ανέφερε: «Το μαγαζί μας ήταν ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο. Ερχόταν γιατί εκεί αποθήκευαν πράγματα του Ομίλου, όποτε ερχόταν για αυτούς τους λόγους. Είχα ένα κουζινάκι γύρω που μαγείρευαν γιατί είχαμε περίεργο ωράριο και είχαμε ένα τραπέζι στο μαγαζί για να τρώμε οικογενειακά, ενώ το μαγαζί δούλευε. Οποίος περνούσε τον καλούσαμε, όχι μόνο τον κατηγορούμενο. Εγώ δεν είχα αντιληφθεί κάτι περίεργο, δεν έβλεπα κάτι διαφορετικό από τα αλλά παιδιά» είπε στο δικαστήριο.

Πρόεδρος: Βγήκε βόλτα μόνη της μαζί του και μάλιστα τους δώσατε την άδεια σας;

Μάρτυρας: Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό. Η Αμαλία έκανε παρέα με τους συναθλητές της και όλοι μαζί έβγαιναν βόλτες. Ποτέ δεν πήγε η Αμαλία μόνη της.

Πρόεδρος: Τους γονείς του ποτέ τους γνωρίσατε;

Μάρτυρας: Πρώτα είχε έρθει στο μαγαζί για να αγοράσουν ένα όπλο και μετά σπίτι τους μας κάλεσαν για φαγητό. Ήταν ευγενικοί οι άνθρωποι. Ο κατηγορούμενος ήταν έξω και άργησε μία ώρα.

Η μητέρα της αθλήτριας αναφερόμενη στις καταθέσεις των μαμάδων συναθλητριών της Αμαλίας, που έκαναν λόγο για σχέση του προπονητή και της Αμαλίας, ανέφερε ότι ζήλευαν το παιδί της και προσέθεσε: «Υπήρχε ένα κλίμα ζηλοφθονίας αφού άρχισε να παίρνει της διακρίσεις της με το νέο προπονητή. Υπήρχε πάντα βέβαια πόλεμος στην Αμαλία και κουτσομπολίστικη συμπεριφορά. Με αυτές τις κύριες συνεχίσαμε μαζί αφού αλλάξαμε κατηγορία και μέχρι και το 2016, ήμασταν όλοι μαζί».

Έδρα: Πώς δεν καταλάβατε τι συμβαίνει; Εμένα τα παιδιά μου είναι 20 χρονών και με ένα τηλεφώνημα καταλαβαίνω…

Μάρτυρας: Ήταν πολύ καλή…

Έδρα: Πώς μπορεί να το κρύψει στα 12;

Μάρτυρας: Το παιδί είχε κλειδώσει τόσο πολύ που είχε κατεβάσει ”κουρτίνα”. Φερόταν απόλυτα φυσιολογικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με βουρκωμένα τα μάτια η μητέρα της αθλήτριας, απευθυνόμενη στα μέλη της έδρας του Εφετείου, κλείνοντας την κατάθεσή της τόνισε ότι ο προπονητής στέρησε από την Αμαλία την παιδική της ηλικία και συνέχισε με τρεμάμενη τη φωνή: «Μεγαλώνω τώρα ένα παιδί μέσα στη μαυρίλα. Ναι, δεν έκανα τα πράγματα όπως έπρεπε, αλλά είμαι εδώ σήμερα και εκείνη έχει κερδίσει τη ζωή και ας είναι δακτυλοδεικτούμενη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.