ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δίκη Ρ.Πισπιρίγκου: «Πυρά» Α.Κούγια κατά των γιατρών – Ρωτούσε καρδιολόγο για την οικογενειακή της κατάσταση

Νέες βαριές προσβολές του Αλέξη Κούγια κατά των γιατρών εντός κι εκτός δικαστικής αίθουσας

Δίκη Ρ.Πισπιρίγκου: «Πυρά» Α.Κούγια κατά των γιατρών – Ρωτούσε καρδιολόγο για την οικογενειακή της κατάσταση

Με προσβολές εντός και εκτός της δικαστικής αιθούσης σε βάρος των γιατρών που περιέθαλψαν την Τζωρτζίνα στην Πάτρα ξεκίνησε και σήμερα σε κλίμα έντασης η δίκη για το θάνατο του 9χρονου κοριτσιού.

Σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στη δήλωση του Ανδρέα Ηλιάδη ότι θα συνεχίσει να είναι η φωνή της Τζωρτζίνας.

«Εμφανίστηκε να έχει μεταφυσικές ιδιότητες, σε ένα πρωτοσέλιδο μίας εφημερίδας και ότι είναι η φωνή της Τζωρτζίνας. Μιλάμε τώρα για νούμερα στην κυριολεξία. Δεν είναι εκτός λογικής η ερώτηση που του έκανα εχθές, αν έχει επισκεφθεί ποτέ ψυχίατρο.

Όλη του η κατάθεση εκτός από διάφορα αδιανόητα ψέματα που λέει για ιατρικά θέματα, η εμπλοκή της υποθέσεως αυτής με μία αναφορά σε ένα σύνδρομο Μινχάουζεν το οποίο έχει απορριφθεί παγκοσμίως και δεν χρησιμοποιείται ποτέ και δεν γίνονται αποδεκτές οι απόψεις αυτές για αυτό το σύνδρομο σε κανένα δικαστήριο παγκοσμίως ποτέ γιατί οδήγησαν σε δικαστικές πλάνες αποδεικνύει ότι υπάρχει μία διατάραξη της λογικής γενικότερα», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος προσερχόμενος στα δικαστήρια.

Από τα πυρά του Αλέξη Κούγια δεν ξέφυγε ούτε η καθηγήτρια παιδοκαρδιολογίας Αγγελική Καρατζά που εξέτασε την καρδιά της Τζωρτζίνας πριν και μετά την πρώτη ανακοπή που υπέστη.

«Πριν από λίγο έμαθα ότι η κ. Καρατζά, εμφανίζεται και αυτή ως καθηγητής καρδιολογίας και η οποία ήταν απούσα 4 μέρες από το νοσοκομείο, επετέθη στην συνεργάτιδά μου. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν συμπεριφορές εκτός κάθε λογικής οι οποίες αναδεικνύονται προς το δικαστήριο αλλά δυστυχώς δεν μεταδίδονται από σας».

Μέσα στη δικαστική αίθουσα ο Αλέξης Κούγιας ξεκίνησε την εξέταση με κατά μέτωπο επίθεση σε βάρος της καρδιολόγου ρωτώντας την αρχικά για τις σπουδές της και την οικογενειακή της κατάσταση, φτάνοντας μάλιστα να κατέθεσει μήνυση σε βάρος της για ψευδή κατάθεση.

Ο γνωστός ποινικολόγος για μία ακόμη φορά έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει ψευδομάρτυρες τους γιατρούς του Καραμανδάνειου νοσοκομείου από την Πάτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο δικαστήριο έφθασε συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του και ο πρώην σύζυγος της 34χρονης κατηγορούμενης, Μάνος Δασκαλάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.