ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δικηγόρος ιδιοκτήτη Όλιβερ: «Έχει γίνει αίτημα να εξεταστούν τα οστά του Όλιβερ από Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής της Ευρώπης»

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση»

Δικηγόρος ιδιοκτήτη Όλιβερ: «Έχει γίνει αίτημα να εξεταστούν τα οστά του Όλιβερ από Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής της Ευρώπης»

Ο καθηγητής Κτηνιατρικής και πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, ο οποίος ορίστηκε πραγματογνώμονας από την ΕΛ.ΑΣ για την διαλεύκανση της υπόθεσης του χάσκι στην Αράχωβα, κατέληξε στο πόρισμά του ότι ο θάνατος του Όλιβερ, δεν οφείλεται σε ανθρώπινη παρέμβαση «αλλά η φύση των τραυμάτων και των αλλοιώσεων παραπέμπει σε επίθεση άλλου/άλλων ζώων».

Τα ερωτηματικά που γεννιούνται είναι πολλά καθώς η πρώτη κτηνίατρος που εξέτασε τον άτυχο Όλιβερ, η κα Κλεονίκη Τόλα, είναι κατηγορηματική και δεν αναίρεσε ποτέ ότι το τραύμα του, προήλθε από τραύμα ανθρώπινης παρέμβασης.

Στο τετρασέλιδο πόρισμά του, ο κ. Παπαϊωάννου επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι ενώ στην κατάθεσή της η κτηνίατρος Τόλα που εξέτασε πρώτη τον Όλιβερ αναφέρει ότι «η νεκροψία έδειξε κακοποίηση από ανθρώπινο παράγοντα», «κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται πουθενά στην έκθεση νεκροτομής».

Η Έφη Γρανιτσιώτη, δικηγόρος του Μιχάλη Φλέγκα, κηδεμόνα του Όλιβερ, μιλά για το πού βρίσκεται η υπόθεση και ποια πρόκειται να είναι τα επόμενα βήματα: «Καταρχάς αναμένουμε το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου κ. Τούντη που όρισε το Σωματείο Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαντολλογικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο) που έχει παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας και της δικής μας τεχνικής συμβούλου βέβαια, η οποία κινείται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή του κ. Παπαϊωάννου.

Από την πλευρά του ιδιοκτήτη έχουν γίνει αιτήματα να εξεταστούν τα οστά του Όλιβερ από κορυφαίο Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής της Ευρώπης.

Οι επιστημονικές εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. ‘Έχουμε μεγάλο αγώνα μπροστά μας, αλλά δεν θα αφήσουμε να τεθεί στο αρχείο υπόθεση.»

Σύμφωνα με πληροφορίες η τεχνική σύμβουλος από την πλευρά του ιδιοκτήτη, είναι κατηγορηματική, ότι είναι είναι σαφές ότι το τραύμα του Όλιβερ προέρχεται από τραύμα ανθρώπινης παρέμβασης και δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να απαντήσει σε οποιοδήποτε διαφορετικό πόρισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει στην κατοχή της το φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό ενώ τα κόκαλα του Όλιβερ θα εξεταστούν από κορυφαίους κτηνίατρους της Ευρώπης, μετά από αιτήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.