ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δικηγόρος Μ.Αναγνωστόπουλου: «Δεν έγραψε εκείνος την επιστολή που εμφανίστηκε»

«Με τον καινούριο κώδικα θα κάνει 20 χρόνια πραγματική έκτιση»

Δικηγόρος Μ.Αναγνωστόπουλου: «Δεν έγραψε εκείνος την επιστολή που εμφανίστηκε»

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε για την επιστολή που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, που φέρεται να αποδίδεται στον εντολέα του, τονίζοντας πώς «δεν την έγραψε εκείνος».

Να υπενθυμιστεί πως στην επιστολή ανέφερε: «είχα μπλέξει, ήταν πολλά τα λεφτά, δεν μίλησα γιατί απείλησαν για τη ζωή της Λυδίας».

«Σχετικά με την επιστολή που αναφέρατε, δεν έχω λάβει γνώση. Δεν την έχω δει ποτέ. Ήταν ένα χαρτί που ήταν ανυπόγραφο και που δεν είχε αριθμό πρωτοκόλλου εξόδου από τις φυλακές του Μαλανδρίνου. Που σημαίνει ότι δε μπορεί, με μία διαδικασία στην οποία να το δώσει ο ίδιος στις φυλακές.

Αυτό το χαρτί ο εμφάνισε η πολιτική αγωγή. Ήταν γραμμένο στα αγγλικά. Δεν έχει γραφτεί ποτέ από τον ίδιο αυτό το χαρτί. Ανυπόγραφο και χωρίς τις τυπικές διαδικασίες χαρτί σε μεικτό ορκωτό δικαστήριο με δικαστές παρόντες δεν μπορούσε να γίνει», είπε αρχικά.

«Δεν γνωρίζω ποιος το εμφάνισε. Ο εντολέας μου μου είπε ότι δε το έγραψε αυτός. Η επιστολή αυτή δεν θα άλλαζε κάτι από την ομολογημένη πράξη της ποινής. Είναι δύσκολο δικαστήριο με μεγάλες διαστάσεις.

Το περιεχόμενο της επιστολής δεν συνάδει με την θέση μας στο ακροατήριο. Ουδέποτε έφυγε αυτό το χέρι του αυτό το χαρτί. Η επιστολή αυτή δημοσιεύτηκε σε μία εκπομπή όχι στο δικαστήριο. Με τον καινούριο κώδικα θα κάνει 20 χρόνια πραγματική έκτιση», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με ομόφωνη ετυμηγορία το δικαστήριο έκρινε εκ νέου ένοχο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για την δολοφονία της Καρολάιν επιβάλλοντάς του την ίδια ποινή με την πρωτόδικη απόφαση. Ισόβια κάθειρξης συν 11 έτη και έξι μήνες και χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.