ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δικηγόρος Μ.Δασκαλάκη για Τζωρτζίνα: «Στυγνή δολοφονία που τελέστηκε σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση»

«Ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια πίσω από την οποία είναι η κατηγορούμενη»

Δικηγόρος Μ.Δασκαλάκη για Τζωρτζίνα: «Στυγνή δολοφονία που τελέστηκε σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην Ευελπίδων, ανέλυσε το σκεπτικό πίσω από το οποίο βρίσκεται η απόφαση του 30χρονου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας από την σύζυγό του και μητέρα του κοριτσιού, Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Σε συνδυασμό με τα δείγματα των τοξικολογικών εξετάσεων οι εμπειρότατοι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θάνατο με λήψη κεταμίνης. Τα συμπεράσματα αυτά των προανακριτικών αρχών επιβεβαίωσαν ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια τόσο σε πρώτο χρόνο με την έκδοση του εντάλματος σύλληψης όσο και σε δεύτερο χρόνο με την προφυλάκιση της κατηγορούμενης.

Ο εντολέας μου μετά το αρχικό σοκ είναι πεπεισμένος ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια πίσω από την οποία είναι η κατηγορούμενη» είπε αρχικά ο κ. Καράμπελας.

Όπως σημείωσε «πρόκειται για μια στυγνή δολοφονία που τελέστηκε σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση και με μεθοδικότητα αν λάβουμε υπόψη ότι είχαν προηγηθεί άλλες πέντε απόπειρες, όπως αναφέρεται στη δικογραφία για την οποία σήμερα ενημερωθήκαμε»

«Με τα δεδομένα αυτά δηλώσαμε ότι στην ποινική διαδικασία ο κ. Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει αυτή την κατηγορία για να δικαιωθεί η μνήμη της Τζωρτζίνας και σαν ελάχιστο φόρος τιμής στη μνήμη της» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Καράμπελας αναφέρθηκε, τέλος, και στην έρευνα για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, την Ίριδα και τη Μαλένα η οποία είναι σε εξέλιξη από δύο ανώτατους εισαγγελικούς λειτουργούς σημειώνοντας ότι «ο εντολέας μου περιμένει τα αποτελέσματα για το αν ο θάνατος που μέχρι τώρα είναι πεπεισμένος ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.