ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Έχει μετανιώσει που δολοφόνησε την Καρολάιν»

«Ο δικαστής θα αποφασίσει αν προκύπτει έγκλημα εν βρασμώ ψυχικής ορμής»

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Έχει μετανιώσει που δολοφόνησε την Καρολάιν»

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης αναφερόμενος στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν, επισήμανε το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του πώς «ως συνήγοροι πρέπει να αναδείξουμε τα γεγονότα».

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποδέχεται την πράξη του, ότι δολοφόνησε την γυναίκα του Καρολάιν και έχει μετανιώσει» τόνισε ο συνήγορός του.

«Με το πέρασμα του χρόνου ήρθε και η συνειδητοποίηση της πράξης» διευκρίνισε.

«Ο δικαστής θα αποφασίσει αν προκύπτει έγκλημα εν βρασμώ ψυχικής ορμής» σημείωσε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Σκοπός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι να δείξει ότι δεν το είχε προσχεδιάσει και ότι δεν είχε κίνητρο»

Εξηγώντας τι σημαίνει ότι το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ανέφερε ότι μετράνε τα γεγονότα εκείνης της ημέρας ή και της προηγούμενης. Σκοπός του εντολέα του είναι να δείξει ότι δεν το είχε προσχεδιάσει και ότι δεν είχε κίνητρο.

Μάλιστα, σημείωσε ότι ο ισχυρισμός πως υπήρχε προσχεδιασμός δεν ισχύει απόλυτα, καθώς αποδείχθηκε ότι η Καρολάιν εκείνη τη στιγμή είχε ανεβασμένους παλμούς, άρα υπήρχε κίνηση.

Ο δικηγόρος κ. Καπερνάρος από την πλευρά του επίσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχολίασε ότι ο Μπάμπης δεν βοηθά με τη συμπεριφορά του και ο συνήγορός του έχει πολύ δύσκολη δουλειά να κάνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η όλη συμπεριφορά μετά το έγκλημα και το γεγονός ότι έπαιζε θέατρο θα του κοστίσει», εκτίμησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.