ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν θα πει ποτέ ότι σκότωσε τα παιδιά της – Η υπόθεση έχει δρόμο»

Τα δύο ερωτήματα

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν θα πει ποτέ ότι σκότωσε τα παιδιά της – Η υπόθεση έχει δρόμο»

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την απολογία της, κρίθηκε προφυλακιστέα.

«Μετά από μια διαδικασία ανακριτική που ξεπέρασε σε διάρκεια τις εννέα ώρες, η κατηγορούμενη εξέθεσε τη θέση της σε σχέση με την κατηγορία. Αρνείται τα πάντα», δήλωσε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί, όπως δηλώνει, ότι αφαίρεσε τη ζωή των παιδιών της. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

«Προβάλλει επιχειρήματα και ερωτήματα τα οποία δεν βρήκανε ούτε σήμερα απάντηση πειστική. Είναι μια δικογραφία που αφήνει κάποια κενά και ερωτηματικά», υποστήριξε.

Παρόλα αυτά, ο δικηγόρος τόνισε ότι σέβονται «απόλυτα» την απόφαση των Αρχών. «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας για να βρούμε την προέλευση της φαρμακευτικής αυτής ουσίας, της κεταμίνης, που προκάλεσε τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας».

Τα δύο ερωτήματα

«Σύμφωνα με την κατηγορουμένη και εντολέα μου, η προέλευση της ποσότητας θα μας δείξει και ποιος έχει κάνει την πράξη. Υποβάλαμε αίτημα να ζητηθεί έγγραφη απάντηση από πλευράς του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού σχετικά με το εάν υπάρχει τελικά διαθέσιμη η φαρμακευτική ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο», τόνισε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Το δεύτερο ερώτημα που θέτουμε εγγράφως είναι αν υπάρχει βιβλίο που τηρείται σχετικά με τη διακίνηση αυτής της απαγορευμένης ναρκωτικής ουσίας και αν σε αυτή την ερώτηση η απάντηση είναι θετική, τότε θέλουμε το όνομα αυτού ή αυτών που έλαβαν τέτοια φαρμακευτική ουσία κατά την επίδικη ημερομηνία της απώλειας της μικρής Τζωρτζίνας δηλαδή 29/1 του 2022», σημείωσε.

«Η υπόθεση έχει δρόμο», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος σημείωσε ότι η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοινώθηκε ότι προφυλακίζεται και εξέφρασε την έκπληξή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.