Δήμητρα Πισπιρίγκου: Διαψεύδει τη δήλωση ότι «περιμένει τη σύλληψη της»

«Κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν φιλικές συνομιλίες για να κάνουν άρθρα και δηλώσεις»

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Διαψεύδει τη δήλωση ότι «περιμένει τη σύλληψη της»

Η αδελφή της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, αναφέρει σχετικά με τη δήλωση που φέρεται να έκανες χθες ότι περιμένει τη σύλληψη της, ότι παρερμηνεύτηκε από τον δημοσιογράφο.

Ειδικότερα, σε παρερμηνεία των όσων είπε ερωτηθείσα χθες Δευτέρα 11/04/2022, από δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας για επικείμενη σύλληψή της αποδίδει η Δήμητρα Πισπιρίγκου το σάλο που προκλήθηκε με την ίδια να εμφανίζεται, ότι δήλωσε πως «περιμένω τη σύλληψη μου».

Σε επικοινωνία με το pelop.gr, η Δήμητρα Πισπιρίγκου η αδελφή της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρζίνας, δήλωσε ότι «εγώ είπα ότι περιμένω να δω την επόμενη σύλληψη όχι την δική μου» επισημαίνοντας με ιδιαίτερο νόημα πως «κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν φιλικές συνομιλίες για να κάνουν άρθρα και δηλώσεις».

Μάλιστα γνωστοποίησε πως για το θέμα εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει παρέμβαση από τον δικηγόρο της οικογένειας Πισπιρίγκου.

Η Δήμηρα Πισπιρίγκου έχει δηλώσει από την αρχή της υπόθεσης πως είναι στη διάθεση των Αρχών, δεδομένου πως είναι το άτομο που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα, στην κούνια της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχω να κρύψω κάτι, την αλήθεια θα πω. Επειδή βρήκα ένα παιδί νεκρό, είμαι συνεργός; Οι γιατροί που βρήκαν και την Μαλένα και την Τζωρτζίνα δεν είναι; Το έχω πει πολλές φορές και καταντάω “μαϊντανός”, όποια δήλωση μου και να κοιτάξεις, έχω πει ακριβώς τι έχει συμβεί», επεσήμανε σε δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αlpha.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.