ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διπλή φυτεία με 71 χασισόδεντρα εντοπίστηκε στην Πρέβεζα

Οι δυο χασισοφυτείες εντοπ'ιστηκαν σε σπίτι και σε κτήμα στην Πρέβεζα

Διπλή φυτεία με 71 χασισόδεντρα εντοπίστηκε στην Πρέβεζα

«Δίπορτο» το είχε ένας Έλληνας που είχε στήσει δυο χασισοφυτείες στο σπίτι και στο κτήμα του σε περιοχή της Πρέβεζας, αλλά οι πληροφορίες για την δραστηριότητά του έφτασαν ως τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που του φόρεσαν «βραχιόλια».

Στην διπλή χασισοφυτεία βρέθηκαν 71 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο ως 4,50 μέτρων, 930 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μαζί με αυτά κατασχέθηκαν καλλιεργητικός εξοπλισμός, μια ζυγαριά ακριβείας, 1.400 ευρώ, ένα κυνηγετικό όπλο με τέσσερα φυσίγγια και ένα Ι.Χ. φορτηγό που χρησιμοποιούσε ο δράστης, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας και για καλλιέργεια και ναρκωτικών κατοχή και παράνομη οπλοκατοχή.

Prebeza-xasisofyteia-_1_

Λίγα τα ναρκωτικά, αλλά πολλά τα χρήματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος έρευνα στην κατοικία ενός αλλοδαπού στην Σκιάθο, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 16,9 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Όμως, κατασχέθηκαν και 1.175 ευρώ από τα οποία επιβεβαιώθηκε ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών, κατηγορία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.