ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Τα γυρίζει» ο Μπαγκλαντεσιανός για την δολοφονία της Αναστάζια: «Ήρθε σπίτι για να πάει τουαλέτα και την παρέδωσα στον σύντροφό της»

«Ο συγκάτοικός μου κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε τίποτε»

«Τα γυρίζει» ο Μπαγκλαντεσιανός για την δολοφονία της Αναστάζια: «Ήρθε σπίτι για να πάει τουαλέτα και την παρέδωσα στον σύντροφό της»

«Τα γυρίζει» τώρα ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος είναι ένας εκ των βασικών υπόπτων για την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, ο οποίος πέρασε λίγο πριν από τις 13:00 το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος άλλαξε την αρχική κατάθεσή του και ισχυρίζεται ότι δεν είχαν σεξουαλική επαφή με την κοπέλα και πως την παρέδωσε στον σύντροφό της, βάζοντας τον κι αυτόν στο «κάδρο».

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι πήρε την κοπέλα από το μίνι μάρκετ και πήγαν σπίτι του γιατί η ίδια ήθελε να πάει τουαλέτα και στη συνέχεια ήπιαν μερικές μπίρες.

Αργότερα την πήγε με το μηχανάκι πίσω στο σημείο απ’ όπου την πήρε και την παρέδωσε στον σύντροφό της.

Στο σπίτι την ώρα που πήγε ο Μπαγκλαντεσιανός με την κοπέλα ήταν και ο συγκάτοικός του από το Πακιστάν, ο οποίος όμως κοιμόταν, όπως λέει, και γι’ αυτό δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της.

Οι ισχυρισμοί αυτοί αλλάζουν και τα δεδομένα της κατάθεσης του συντρόφου της Αναστάζια, ο οποίος υποστήριξε ότι βρισκόταν στη δουλειά εκείνη την ώρα και μάλιστα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει φαινόταν ότι δεν πήγε να την παραλάβει.

Ο 28χρονος Πολωνός δεν θεωρήθηκε ύποπτος και του επιτράπηκε από την Αστυνομία να επιστρέψει στην Πολωνία μαζί με τη μητέρα της 27χρονης.

Την ίδια ώρα οι Αρχές επικεντρώνονται στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της άγριας δολοφονίας της κοπέλας, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και τα τελευταία μηνύματα της νεαρής με τον σύντροφό της.

Η 27χρονη φέρεται να έστειλε ένα μήνυμα φόβου στον σύντροφό της λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Όπως έγραφε: «έλα πάρε με, η κατάσταση είναι περίεργη».

Η Αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, ενώ παράλληλα κάνει «φύλλο και φτερό» όλες τις λεπτομέρειες για τη ζωή και τις δραστηριότητες της κοπέλας στο νησί.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα από τα δείγματα DNA που πήραν από τη σορό της 27χρονης. Απαντήσεις θα δώσουν επίσης και τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας στις Αλυκές, δηλαδή η μαύρη σακούλα και το σεντόνι.

Η κοπέλα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη, δεμένη χειροπόδαρα μέσα σε μια μαύρη σακούλα σε υδροβιότοπο του νησιού, ενώ ήταν σκεπασμένη με κλαδιά και χόρτα.

Στο μεταξύ νέα στοιχεία έρχονται στο φως, καθώς ανοίγουν τα στόματα των κατοίκων του νησιού και των συναδέλφων της Αναστάζια στο ξενοδοχείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάλληλοι που γνώριζαν την ίδια και τον σύντροφό της αποκάλυψαν ότι το τελευταίο διάστημα περνούσαν κρίση στη σχέση τους. Όπως είπαν, τον τελευταίο καιρό τσακώνονταν αρκετά και οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν πιο τεταμένες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.