ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους: «Φώναξε στο τηλέφωνο ότι τη μαχαίρωσαν και έκλεισε η γραμμή»

Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής

Δολοφονία 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους: «Φώναξε στο τηλέφωνο ότι τη μαχαίρωσαν και έκλεισε η γραμμή»

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, καθώς ο αστυνομικός περιέγραψε σε τηλεοπτική εκπομπή τα όσα κλήθηκε να αντιμετωπίσει αμέσως μετά το συμβάν.

Την ώρα που η 28χρονη Κυριακή Γρίβα βρισκόταν έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και μιλούσε στο τηλέφωνο, ζητώντας ένα περιπολικό για να πάει σπίτι της, γιατί φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, οι αστυνομικοί δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Στις 22:25 λάβαμε σήμα από το κέντρο ότι στην οδό Δημοκρατίας 90 υπήρχε ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων και ότι η καλούσα Κυριακή Γρίβα, φώναξε στο τηλέφωνο ότι τη μαχαίρωσαν και έκλεισε η γραμμή.

Στις 22:26 ανοίχτηκε δεύτερη κάρτα από τον αξιωματικό υπηρεσίας του ΑΤ Αγίων Αναργύρων που ανέφερε μαχαιρωμένα άτομα έξω από το τμήμα. Φτάσαμε μαζί με την ομάδα ΟΠΚΕ, όπου είδαμε τα άτομα και διαπιστώσαμε ότι παλμούς είχε μόνο ο άνδρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσπάθησα με αιμοστατικούς επιδέσμους και γάζες από διπλανό φαρμακείο να περιορίσω την αιμορραγία. Έως ότου φτάσει το ΕΚΑΒ, ο άνδρας έχει ανακτήσει μερικώς φυσιολογικούς παλμούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.